Perfect pentru stilul tău

E ușor să nu cauți alte motive pentru a alege 102 The Address.

Super locație

În nordul Bucureștiului, într-o zonă dinamică de pe bulevardul Barbu Văcărescu.

Flexibilitate

Alege dintre 23 tipuri de apartamente cu două, trei sau patru camere.

Confort

Răsfață-te în confortul de acasă și bucură-te de finisajele premium.

 

 

La doi pași

Parcuri, săli de sport, restaurante, farmacii, școli și magazine, aproape de tine.

Creat pentru tine

Tu ai aflat?
Da, 102 The Address

Pasiunea pentru eleganță a dat naștere proiectului rezidențial 102 The Address, un loc ce aduce aproape de tine armonia de acasă. Rafinamentul deosebit, designul modern, spațiul generos și confortul sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le găsești mereu, de fiecare dată când revii acasă.

Oglindă a personalității tale, locuința reflectă stilul tău de viață. De aceea, îți oferim 23 tipuri de apartamente dintre care să alegi. Astfel, atenția la detalii și materialele premium îți vor contura locuința perfectă, la suprafețele pe care ți le dorești.

Prețuiește eleganța la tine acasă!

 

114
273

Apartamente
2, 3, 4 camere

8
8

Apartamente penthouse

11
12

Spații
birouri

1511
2900
m2

Spații
comerciale

9
10

Etaje

342
503

Parcări

182
191

Boxe

Proiect finalizat!

Apartamente Penthouse în 102 The Address

Cele mai spectaculoase penthouse-uri din centrul Capitalei

Imagini de pe etajul Penthouse-urilor 102 The Address

Intră în contact

IRINA MOLDOVEANU

Despre dezvoltator

Compania Caba, prin Caba Innovative Construct, partenerul din România al grupului din Turcia, are o experiență de 20 de ani în domeniul construcțiilor și dorește să inoveze cu fiecare nou proiect prin confort și eleganță. Fiind un dezvoltator important pe piața imobiliară, a fost implicat într-un număr de 35 proiecte, cu peste 16.000 de unități construite la activ. Caba Grup activează în domenii precum energie, logistică și turism, având ca obiectiv atingerea unui nou standard de calitate. Află mai multe despre Caba Grup pe www.cabagrup.com.tr.

 

Pentru că marile proiecte au nevoie de parteneri de încredere, investitorul a conceput design-ul clădirii și stilul arhitectural modern împreună cu Visio Construction. Materialele de comunicare, website-ul proiectului și campania integrată de promovare vin din expertiza și pasiunea pentru online a agenției Digital Partners.

 

102-logo-caba-wh

Noutăți

Găsim soluții împreună

Beneficiază de expertiza și orientarea spre client excelente ale unei echipe de vânzări consacrate în piață. Adică plus valoare pentru tine.

Parteneri de încredere