102 The Address – Cel mai Bun Proiect Rezidențial al anului 2018 în România

102 The Address – Cel mai Bun Proiect Rezidențial al anului 2018 în România

Proiectul 102 The Address a fost premiat, săptămâna trecută, la Gala International Property Awards, în Londra, cu distincția Best Residential Development Romania. Acest titlu certifică eforturile depuse de Caba Innovative Construct pentru redefinirea standardelor în materie de de calitate și confort pe piața de rezidențial din România, odată cu proiectul 102 The Address.

Gala premiilor International Property Awards a avut loc în Marea Britanie, la Londra, pe data de 25 octombrie, și a strâns reprezentanți ai celor mai prestigioase companii care activează în domeniul imobiliar la nivel global. Prin intermediul acestei distincții, proiectul 102 The Address atinge performanța de a depăși granițele țării, unicitatea, calitatea și prestigiul său fiind recunoscute la nivel internațional. Modernitatea este cuvântul cheie care descrie acest proiect și deschide drumul spre un concept total deosebit din punct de vedere al calității și stilului de viață urban.

Despre premiile International Property Awards

The International Property Awards se adresează proiectelor rezidențiale și comerciale din întreaga lume. În cadrul galelor organizate de The International Property Awards se sărbătoresc și se premiază cele mai prestigioase realizări pe care au reușit să le obțină companiile care activează în sectorul de imobiliare.

Premiile sunt împărțite în regiuni care acoperă Africa, Asia Pacific, Arabia, Canada, Caraibe, America Centrală și de Sud, Europa, Marea Britanie și SUA.

Câștigătorii care obțin cea mai mare notă din fiecare regiune, sunt automat înscriși în Gala Premiilor Internaționale, care determină, în cele din urmă, prin jurizare, cele mai bune companii și proiecte imobiliare din lume.

Lasă un comentariu