De ce să investești într-un apartament pentru a-l închiria?

De ce să investești într-un apartament pentru a-l închiria?

Achizițiile imobilelor destinate închirierii sunt una dintre cele mai accesibile, rentabile și profitabile investiții. Cu un vechi istoric, achiziția imobilelor cu scop investițional reușesc să rămână, până în prezent, pe scara celor mai înfloritoare și durabile afaceri pe piața din România, zona de nord a capitalei devenind cea mai avantajoasa platformă pentru investițiile de acest tip.

Conform ultimelor statistici, indicatorii arată că deficitul locuințelor dedicate închirierii este mult mai mare decât oferta pieței, având o consecință favorabilă în ceea ce privește rentabilitatea achiziționării locuințelor cu scop investițional pe termen mediu sau lung.

Bulevardul Barbu Văcărescu este una dintre zonele al cărui potențial economic și urban se află într-o ascensiune vizibilă din punct de vedere investițional, fiind, la acest moment, una dintre cele mai solicitate și atractive zone de investiții. Fie că vorbim de imobiliare, spații de birouri sau retail, actori instituționali, locali sau internaționali, proiectele zonei estimează o valoare investițională totală de 1 miliard de euro. Vezi articol.

Situat în proximitatea noului centru de business al Bucureștiului, 102 The Address este un proiect de reper pentru cei ce urmăresc achiziționarea de spații imobiliare cu scop investițional. Având în vedere randamentul ridicat al unei astfel de investiții, determinat în principal de localizarea atractivă, calitatea construcției și a finisajelor, proximitatea față de o diversitatea a punctelor de interes, 102 The Address reprezintă o deosebită oportunitate de investiție.

Te așteptăm în showroom pentru a discuta în detaliu variabilele acestei oportunități investiționale!

Lasă un comentariu