Zona Barbu Văcărescu- Noul pivot rezidențial al zonei de Nord

Zona Barbu Văcărescu- Noul pivot rezidențial al zonei de Nord

Noua generație a cumpărătorilor de imobile nu mai caută confortul doar în suprafețele mari sau poziționarea centrală, ci mai degrabă în multitudinea facilităților, a zonelor de relaxare, a magazinelor și parcurilor. De aceea, prețul pe care ei sunt dispuși să-l plătească reflectă în mare parte, alături de aspectele tehnice ce țin de spații și calitatea construcției, componenta de amplasare și facilitați de care vor dispune odată cu mutarea în noua casă.

Investiții de 1 miliard de euro

Barbu Văcărescu constituie în momentul de față una din cele mai efervescente zone pentru investiții, astfel că, în ultimii doi ani, investitori instituționali, precum și jucători locali și internaționali au făcut achiziții semnificative aici. Cu toate că, aparent, zona părea că și-a atins potențialul maxim de dezvoltare, iată că se anunță noi proiecte de anvergură. Fie că vorbim despre spații de birouri sau retail, ori dezvoltări rezidențiale și hotelărie, impreună cu o investiție publică într-un nou spital, de reținut este faptul că zona va atrage investiții estimate la aproximativ 1 miliard de euro .

Vom vedea aici un business park de 88.000 mp, ce va îngloba mai multe companii de renume la nivel mondial, așa cum este Amazon.
Promenada Mall va intra într-un amplu proces de expansiune, ca parte a unui proiect mixt de spații comerciale și de birouri totalizand 60.000 metri pătrati. data livrării fiind preconizată pentru trimestrul al doilea din 2020.
Pe sectorul public, Consiliul General al Municipiului București a aprobat recent proiectul de construire a Spitalului Metropolitan, cu o capacitate de 1.500 de paturi. Acestea sunt doar câteva exemple de proiecte care vor înflori curând în Barbu Văcărescu, marcând această zonă drept noul centru de business al Bucureștiului.

În acest context, cererea de apartamente în zonă se va accentua treptat. De aceea, proiectul 102 The Address pune la dispoziție o gamă variantă de apartamente, respectiv 23 tipuri de apartamente cu două, trei sau patru camere, pentru a oferi variante optime de locuire atât celor care lucrează în mediul corporatist, a familiilor în căutare de locuințe care dispun de facilități premium, precum și a investitorilor care vizează achiziții cu potențial și randament exponențial.

 

 

Lasă un comentariu