102 The Address – situat într-una din zonele cu cea mai mare cerere de locuințe din piața imobiliară

102 The Address – situat într-una din zonele cu cea mai mare cerere de locuințe din piața imobiliară

În paralel cu creșterea numărului de multinaționale și companii IT care și-au localizat sediul în proximitatea zonei Floreasca – Barbu Văcărescu – Dorobanți, cererea de locuințe a crescut exponențial. Odată cu creșterea semnificativă a cererii de locuințe din această zonă, prețurile au început să se modifice vizibil .

Cele mai simptomatice majorări ale prețurilor apartamentelor din București au fost consemnate atât în zona de nord, cât și în zona semi-centrală a capitalei. Ponderea ultimei perioade monitorizate indică o serie de creșteri mai mari decât in perioadele precedente ale aceluiași an 2018, având variații cuprinse între 3,6% și 7,6%, conform ultimelor analize ale pieței. În clasamentul celor mai exclusiviste zone ale Capitalei, primul loc în topul creșterii prețurilor în ultimul pătrar al anului este ocupat de zona Herăstrău-Nordului, cu o scumpire de 7,6%, urmat de zona de Griviței-Gara de Nord (+4,9%) și Pipera (+4,6%).

În zona Herăstrău-Nordului o unitate locativă atinge pragul de 2560Euro/mpu, fiind urmată, la capitolul prețuri, de zona Kiseleff-Aviatorilor, unde locuințele pot fi achiziționate cu 2100Euro/mpu. La mică distanță de aceasta se află zona Dorobanți-Floreasca, unde este situat și proiectul 102 The Address și a cărei medie ajunge la 2000Euro/mpu. Zonele Aviației și Unirii rămân până în prezent sub pragul de 2000Euro/mpu, conform ultimelor date ale Analize Imobiliare și Imobiliare.ro.

3

102 The Address vine în întâmpinarea celor interesați de această zonă cu o ofertă extrem de atractivă din punct de vedere al prețului pe metru pătrat util, dacă luăm în calcul la o primă vedere doar localizarea, proiectul fiind situat într-o zonă exclusivistă, cu creștere exponențială vizibilă. Totodată, avantajele zonei în care se situează proiectul sunt maximizate și de potențialului oferit de spațiile dedicate zonelor comerciale și birourilor, pe care le oferă la parterul imobilului. La acestea se mai adaugă și multiplele avantaje ce țin de finisajele de top și facilități interne ale ansamblului.

Contactează un agent pentru detalii suplimentare!

Lasă un comentariu