Flexibil cu timpul tău, aproape de copii

Flexibil cu timpul tău, aproape de copii

Când dimineața începe cu pregătirea celor mici, timpul devine o resursă extrem de prețioasă. Micul dejun în grabă și traficul imposibil s-ar putea să-ți consume o bună parte din energia de dimineață. Dar hai să descoperim cum ar putea arăta o zi normală pentru familiile moderne la 102 The Address.

Școală, la câțiva pași de casă

Până la grădinița Rio vei avea doar 4-5 minute în care să le urezi celor mici o zi frumoasă, pentru că se află pe strada Luigi Galvani nr.13. Elevii vor avea o plimbare scurtă pâna la Școala Gimnazială nr. 28, fiind la doar 10 minute distanță de casă. Deci vei putea participa la fiecare ședință cu părinții, fără să mai pierzi zeci de minute în trafic.

Tot în zonă,  pe strada Giuseppe Garibaldi, găsești și Universitatea Athenaeum, în cazul în care pofta de cunoaștere este încă una dintre pasiunile tale.

timpul tău la 102 the address

Sucursalele băncilor îți stau la dispoziție

Când ai nevoie de un bancomat în apropiere, reține că la capătul străzii există un pool de sucursale bancare. Raiffeisen Bank, BRD, Banca Transilvania, Piraeus Bank, ING, BCR și Cec Bank, toate sunt la mai puțin de un kilometru de casă, la intersecția dintre Barbu Văcărescu și șoseaua Ștefan cel Mare. Tot în zonă se află și sucursalele a doi furnizori de internet și telefonie, Digi și Viva Telecom.

Timpul tău liber

În momentele de relaxare poți alege să te bucuri de preparatele restaurantelor sau băuturile fine ale localurilor din apropiere. Dimineața o poți începe la Ganesha Caffe, cu o cană de cafea fierbinte ce te așteaptă la un colț distanță. După work, restaurantul Anghel îți poate pregăti o cină savuroasă, pe gustul tău. Iar pentru ca seara să se încheie într-un mare fel, crama Vinul Familiei te poate răsfăța cu o recomandare de vin bun. Cei mici își pot găsi jucăriile preferate la McDonalds, foarte aproape de Barbu Văcărescu 102.

 

Acum, cu toate aceste locații în jurul tău, te lăsăm să-ți conturezi o zi ideală, după propriul tău lifestyle. Iar dacă vrei să afli și mai multe despre proiectul rezidențial 102 The Address, suntem la un click distanță

Lasă un comentariu