Pentru stilul tău de viață sănătos, recomandăm 102 The Address

Pentru stilul tău de viață sănătos, recomandăm 102 The Address

Proiectul rezidențial 102 The Address este situat pe strada Barbu Văcărescu nr. 102, între Dorobanți și Tei. O zonă liniștită, cu stație de tramvai chiar în fața clădirii și o mulțime de locuri în care să-ți menții stilul de viață sănătos. Hai să vedem ce poți să găsești în imediata vecinătate a complexului rezidențial 102 The Address.

 

Parcuri și aer curat

Cel mai apropiat parc unde poți face jogging în diminețile cu soare este parcul Circului. Dacă ești pasionat de fotografie și te inspiră priveliștea lacului, parcul Circului este la câțiva pași de tine.  Tot acolo găsești și Circul Metropolitan Bucureși, unde poți petrece împreună cu familia o seară frumoasă de weekend. Iar dacă plimbările de seară sunt un mod bun de relaxare pentru tine, știi deja că ai în apropiere și parcul Floreasca.

 

Îți place sportul?

Pentru iubitorii de sport, parcul sportiv Dinamo e foarte aproape. Oficialii Federației Române de Fotbal anunță că, pentru EURO 2020, se va construi un stadion nou, pe locul actualului velodrom, ce va avea între 20.000 și 25.000 de locuri. Fitness, tenis, natație, atletism, fotbal sau hidrokinetoterapie, toate îți sunt la câteva minute de casă, la baza sportivă Dinamo. Iar dacă ești pasionat de yoga sau aerobic, sala Blue Aerobic e la o stradă distanță de casă.

 

Sănătate curată

În cazul în care răceala îți face probleme sau ai nevoie de sfatul unui medic, poți ajunge în câteva minute la un cabinet medical. De la farmacii și cabinete private, până la spitale și clinici, toate sunt la doar câțiva pași de tine. Iată o listă la care poți apela oricând.

  • Cabinet medic – Dr. Cătălin Luca – str. Barbu Văcărescu, nr. 119
  • Cabinet stomatologic – Dr. Fischer Dental Lab – bulevardul Lacul Tei
  • Clinica – Syromed Plus – str. Barbu Văcărescu, nr. 39
  • Farmacie – Farmacia Tei – bulevardul Lacul Tei, nr. 31-33
  • Farmacie – Daco Medical Technologies – str. Radu Mihaila, nr. 20
  • Spital – Spitalul Sfântul Ștefan – șoseaua Ștefan cel Mare, nr. 11
  • Farmacie – Sensiblu – str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144
  • Spital – Spitalul Euroclinic – Calea Floreasca, nr. 14
  • Spital – Institutul Național de Boli Infecțioase – str. Barbu Văcărescu, nr. 85

Ne vedem prin zonă!