Noul proiect rezidențial de pe Barbu Văcărescu 102

Noul proiect rezidențial de pe Barbu Văcărescu 102

Tu ai auzit de noul proiect rezidențial de pe Barbu Văcărescu 102?

Creat din dorința de a aduce plus valoare comunității din București, Caba Innovative Construct a lansat un nou proiect rezidențial. Membră a grupului Caba Company, cu o experiență de 30 de ani, compania își propune să inoveze prin confort și eleganță, calitatea materialelor premium fiind un reper de bază.

proiect rezidențial

102 The Address este un proiect rezidențial situat în nordul Bucureștiului, pe bulevardul Barbu Văcărescu, la nr. 102. Proiectul va fi finalizat în decembrie 2019. Ce vei găsi aici?

  • 273 de apartamente cu două, trei și patru camere;
  • peste 500 de locuri de parcare;
  • mai bine de 190 de boxe;
  • terase, balcoane și logii generoase;
  • spații pentru birouri și spații comerciale.

 

În spatele oricărui proiect rezidențial se află o echipă de încredere

Pentru că marile proiecte au nevoie de parteneri de încredere, investitorul a conceput design-ul clădirii și stilul arhitectural modern împreună cu Visio Construction. Consultanții în vânzări din echipa Premier Estate, agenția nominalizată Best Residential Sales Team of the Year 2017 în cadrul CIJ Awards România, asigură o experiență de excepție clienților interesați de proiect. Promovarea online, materialele de comunicare și website-ul vin din expertiza și pasiunea pentru online a agenției EBIG.

Te invităm să descoperi mai multe despre proiectul 102 The Address de la consultanții noștri dedicați: Ana, Ionuț și Laurențiu. Și te așteptăm acasă!